Intense Training

small group training lommel mol

Small group

TRAINING 

Fitness Class

FRIENDS THAT TRAIN TOGETHER STAY TOGETHER

Een voordeel van samen met een vriend of vriendin te trainen, is dat je elkaar kan aanmoedigen en stimuleren. Er is bovendien ook een zekere competitiviteit want je wil niet onderdoen voor elkaar.

Buiten dit is er natuurlijk het sociale contact dat je creëert door met elkaar te trainen, je kan bijpraten over alle nieuwe weetjes ook rond het sporten zelf.

De kans dat je eens een training skipt omdat je in een dipje zit of gewoon even geen zin hebt om te sporten wordt sterk verlaagd aangezien je vriend of vriendin op je zit te wachten.

  Begeleiding door een gecertificeerde coach

  Train in een prive omgeving

  Frequentie, intensiteit en volume aangepast aan

  jouw behoeften en prioriteiten

  Op maat gemaakte lessen 

  Flexibele uren

SMALL GROUP TRAINING

STRONGER TOGETHER

Small group training lommel

Ga je liever niet naar de fitness aangezien je daar in te grote groepslessen op de achtergrond terecht komt en te weinig individuele begeleiding krijgt? Wil je wel aan kracht, conditie en bodyshape werken of gewoon actief blijven met een kleinere group?  

Dan zijn deze kleinere lessen de beste optie.

Deze trainingsprogramma's zijn voor ALLE leeftijden en vaardigheidsniveaus en koppelt max. 4 mensen aan een personal trainer voor training op maat.

Small Group Training is ontworpen om u alle voordelen te bieden die gepaard gaan met persoonlijke training ...

maar tegen een fractie van de kosten!

✓  kwaliteit- coaching voor een lagere prijs

✓  Flexibel in te plannen uren

✓  Geen enkele kracht, conditie of kennis vereist om te starten

onze groepslessen

 

Veel gestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een les boeken?


Het maximum aantal in een les is 4 personen in onze locatie in lommel, extra uitzonderingen kunnen op individuele basis in orde gebracht worden voor klanten met een actief abonnement.
Moet ik een basisconditie hebben?


Nee, om te starten moet je geen enkele basisconditie hebben. Bij personal training wordt er rekening gehouden met wat je al wel of niet kan en je training wordt daar op aangepast. Wij kunnen ook werken op hartslag waardoor zelf de rustperiodes geindividualiseerd kunnen worden.
Kan ik krachttraining doen met een hernia?


Ja, bij dit type blessure is zelfs aangeraden. Om te voorkomen dat de hernia erger wordt is een sterke rug opbouwen zeer belangrijk. Voor klanten met een hernia hebben we ook apparatuur om je rug in decompressie te trainen.
Kan ik een personal trainer inhuren?


Ja, als je bijvoorbeeld met een kleine groep een bootcamp training wil doen of je hebt op locatie iemand nodig dan kan je ons daar voor contacteren op info@activ8performance.be
Hoeveel kost een groepsles?


De prijs voor een groepsles is hetzelfde als dat van een persoonlijke training sessie, wat dit goedkoper maakt is het aantal mensen waar je mee komt trainen. Als je bijvoorbeeld met je bubbel van 3 komt trainen dan wordt de prijs van dat uur onder jullie gedeeld.

personal trainer Lommel

print file-CMJN (1).png

Fitness Lommel

Tel: +32498631641​

info@activ8performance.be

Einde 193, Lommel 3920

Gompelbaan 209, Mol 2400      

Nog niet bij ons geweest?

Vul het onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
  • unnamed_edited_edited