20200911_164203_edited.jpg

online personal training

activ8 team
Image by Garrett Butler

Opleidingen

  Opex associate coach

   CrossFit L2 trainer

  Precision Nutrition L1

  Eleiko strength coach L1

   Catalyst athletics weightlifting coach L1

Joël Leysen

CERTIFIED PERSONAL TRAINER

Alles wat onder de noemer 'training' valt, heb ik bestudeerd. Mijn interesse in beweging, sport en trainen groeide uit tot mijn passie. En het bleef niet bij studeren, ik probeerde zelf ook werkelijk alles uit. Bodybuilding, CrossFit, Olympisch Liften, maar zelfs ook langdurige conditietraining, you name it, I've tried it. Daarbovenop ontdekte ik de voordelen van een aangepaste voeding, afhankelijk van mijn doel. 

Welke trainingsmethodes het best bij je passen, hangen af van je persoonlijke doelen en wat je zelf met je lichaam wil bereiken. Het is enorm fascinerend om te zien hoe je met al deze tools kan manipuleren hoe je lichaam eruitziet en wat je fysieke capaciteiten zijn. Maar nog interessanter is hoe dit alles ook je mindset kan bepalen. En daaruit haal je ook meer kracht en geluk. Het is vanuit deze ervaring dat ik graag anderen wil helpen bij het bereiken van hun doel en zo komen we bij ACTIV8.

Dorien Maes

CERTIFIED DIETICIAN

Aangezien dat sport voor mezelf altijd belangrijk is geweest, heb ik me in 2019 gespecialiseerd in sportvoeding aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Nederland). Het is een grote passie om sporters te begeleiden op vlak van voeding, op weg naar een topprestatie.

Education:

  • Diabetes educator

  • Sportdietiste

Opleidingen

✓   erkend diëtiste​

✓  Sportdiëtiste

✓  Diabeteseducator

VOEDINGSBEGELEIDING

PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK

Als diëtiste kan ik je helpen om je eetpatroon en gewoonte om te vormen naar een gezonder patroon. Hierbij houd ik rekening met je huidige manier van leven, behouden we wat goed is en vormen we langzaam maar zeker de minder goede punten om naar gezondere. Daarom werk ik altijd op maat en is iedere begeleiding anders.

 

In juni 2010 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als Bachelor in de voedings- en dieetkunde.

Om me nog verder te specialiseren in de verschillende aspecten van welzijn en het streven naar vooruitgang binnen deze sector volgde ik hiernaast de master-opleiding in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Katholieke Universiteit Leuven. 

Sinds 2017 mag ik me ook diabeteseducator noemen.

Deze postgraduaat behaalde ik aan de UC Leuven- Limburg.

Dit is een specialisatie om mensen met diabetes optimaal te leren begeleiden.

Aangezien dat sport voor mezelf altijd belangrijk is geweest, heb ik me gespecialiseerd in sportvoeding aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Het is een grote passie om sporters te begeleiden op vlak van voeding, op weg naar een topprestatie.

LOCATIE lommel

Train in een prive ruimte met professioneel materiaal en zonder toeschouwers.

 
 

personal trainer Lommel

print file-CMJN (1).png

Fitness Lommel

Tel: +32498631641​

info@activ8performance.be

Einde 193, Lommel 3920

Gompelbaan 209, Mol 2400      

Nog niet bij ons geweest?

Vul het onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn
  • unnamed_edited_edited