20200704_102808.jpg

ACTIV8

BOOTCAMP

schrijf je in voor updates

Thanks for submitting!

Bootcamp Lommel

ACTIV8 Performance bootcamp 

Bootcamp


Hou je van een leuke groepsworkout in de heerlijke buitenlucht? Wij organiseren bootcamps in Lommel.

Een proefles is bovendien helemaal gratis! Zo ontdek je of dit iets voor jou is. Heb je de smaak te pakken? Dan kan je een beurtenkaart kopen of je betaalt per sessie.

Wat mag je verwachten?

In de eerste plaats wordt je conditie getraind. Dit combineren we met krachttraining, uithoudingsvermogen en de ontwikkeling van bepaalde 'skills' om oefeningen efficiënter uit te voeren.

Deze lessen staan voor een full body workout voor jong en oud. De trainingen zijn op elk niveau te volgen. De uiteenlopende oefeningen zorgen ervoor dat je alle spiergroepen traint. Bovendien gebeurt dit alles buiten, in aanwezigheid van een coach die je begeleidt en erop toeziet dat je de bewegingen correct uitvoert. Verantwoord sporten en blessures voorkomen blijft belangrijk. In groep trainen zorgt ook voor een beetje competitiegeest en voor je het weet, is je uurtje sport voorbij gevlogen.​ Plezier en fun verzekerd!
 

Iets voor jou? Schrijf je dan hier in voor een gratis proefles!

Wat neem je mee naar de les? Een handdoek en een flesje water is geen overbodige luxe.

Tot binnenkort.

Frequently asked questions

Hoe kan ik mijn gratis introles krijgen ?


Als je op de knop "coupon" klikt dan krijg je de korting code die je kan toepassen bij de checkout van het ticket, dit zorgt ervoor dat je jezelf gratis kan aanmelden
Hoe kan ik betalen ?


Ons systeem aanvaard creditcard en paypal voor online betalingen, als je geen van beide methodes kan gebruiken dan kan je ook cash selecteren. Als je cash wil betalen dan moet je er wel op letten dat je gepast geld meebrengt.
Ik heb een 5 beurten kaart gekocht, hoe kan ik me hiermee inschrijven ?


Als je een beurten kaart hebt moet je jezelf eerst inloggen op de website, als je dan naar de checkout van het ticket gaat dan wordt dit van je beurtenkaart afgenomen en moet je niets betalen.
Waarom kan ik me niet inschrijven voor een ticket ?


Inschrijvingen sluiten 24 uur voor de les begint, hierdoor kan je jezelf niet meer inschrijven. Als dit niet de reden is dan kan je een bericht sturen naar ons en we zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.
Waarom kan ik me niet aanmelden bij members ?


Bij het aanmelden moet je "inloggen" gebruiken om aan te melden. Als je op inschrijven klikt terwijl je al een account hebt dan krijg je de melding dat het account al bestaat.